dani-australia

KOALAA

Tänker börja med att säga att förra tisdgen såg jag en koala för första gången haha, trodde det var en hund XDD men nej det var en KOALAA... overexcited or what :)

Hejsaan allesamman,

Igen har det varit en tid sen jag skrev här så tänkte att nu kanske man borde uppdatera. Så idag har jag spenderat 2 veckor och en dag i Portland  En av dom veckorna spenderade jag då i year 11 men bytte till year 10 förra måndagen och det var en jätte bra idé kan jag säga. Efter en vecka i year 10 så känns allting mycket lättare än de gjorde i year 11. Skolan är lättare och ämnena är mycket intressantare och kanske de viktigaste mänskorna är trevligare (säger inte att year 11 mänskor inte var trevliga, dom var också jätte trevliga). Första dagarna i year 10 så var alla såklart jätte nyfikna igen och blev bombaderad av alla möjliga mänskor dom två första dagarna XD Träffade några riktigt trevliga flickor som har nästan samma ämnen som jag vilket är kiva för då tappar jag inte bort mej heller i skolan XD Som sagt är ämnena mycket kivogare i year 10 :) Just nu har jag:

Engelska (English) - det obligatorsikt så ;)

Matematik (General Maths) - också obligatorsikt XDD genearal maths är typ som kort matta, de finns också math methodes som är svårare.

Ancient greece and rome - de är hissa som fokuserarpå grekland och romarriket, fast vi ren hade depå ettan i Finland så är det ändå jätte intressant för man går mer in på detlajer ;)

Australians at war - det är en annan hissa XD som fokuserar på WW2 ur australiens synvinkel, vilket är ganska intressant

Child studies - basically allt om barn, liksom from start to finish XDD

Biologi (Biology) - ganska basic biolla, vi går igenom taxonomi och hur man kan bestämma en art XDD

Jag kommer att ha dom här ämnena tills slutet av de här året (alltså mitten av december) och sen så efter "sommarlovet" XD så börjar de på nytt med nya ämnen och dom ämnena borde jag välja innan den 8 augusti XD. Men annars hände de inte så mycket i skolan förra veckan. På fredagen var det Mikhailas födis så och hon hade en födis middag på en thai restaurang i Portland och bjöd mej :) så fredag kväll spenderades med att fira hennes födis. Det var riktigt kiva och man fick socialisera med alla utanför skolan. Alla är så kivoga o snälla :) Och herregud alltså har hittat en ny kärlek...den heter CHOCOLATE RIPPLE CAKE, omg det är så gott...Det var den kakan jag och min host sister baka och det fanns bild på den i förra inlägget ;) men Emily hade lagat en helt amazing chocolate ripple cake på fredagen XD såå gott. Anyway :) det var en riktigt rolig fredag kväll :) 

På lördagen så spenderade vi förmiddagen med att städa lite och efter det så började vi laga oss färdiga för kvällen, vi var på väg till en Rock n Roll cabaret 50s style. Jag och Hannah (min host sister) dressed up as the pink ladies från grease :) det var en helt kiva kväll och vi dansade i flera timma, fast efter en tid börja jag må jätte illa (vet int varför) så tog de lite lugnt i slutet. 

Söndagen spenderades sovandes till 13 och sedan låg vi i sängen med Hannah och Felicity (en familje kompis) och tittade på tv i ca 4h. Alla var så döda den dagen att ingen orkade röra på sej XDD På kvällen såg jag sedan på miccus handis match som live streamades (den enda matchen jag hann se, och miccus spela inte ens XDD) och efter det så ar det PLL time (ha missa typ tre episoder så hade lite att catcha up på XDD) Idag har det inte heller hänt så mycke speciellt, FÖRUTOM att jag fick veta att vi inte har skola nästa måndag XDD , annars var jag i skolan och sitter nu på soffan och halv tittar på Family Feud samtidigt som jag skriver det här XD Något som har varit lite konstit med skolan är det att jag inte har haft så mycket läxor men jag har just nu 3 st tasks som ska vara inne på fredagen, tisdagen och nån annan dag och dom borde göras XDD (bra när jag inte ens kommer ihåg när dom ska vara inlämnade XDD 

Wow det var ett ganska kort inlägg XDD för en gångs skull ;) men kanske det kommer ett till inlägg livet här in general som t.ex. språket/slang, tv serier och allmänt livet i staden Portland ;) ska föröska få upp det inlägget inom snarframtid XD men tills dess, ha det bra :)

 

Cioadudel XDD, 

- Dani

 

Lite bilder från lördagens Rock n Roll ball :)

 

Jag och Hannah + en selifie i badrummet Xd

Hur festsalen såg ut ;)

 

Jag och Hannahs som Pink ladies :)

Hannah, jag och min host mom före vi for :)

Dom här är helt gudomliga chips XD så gooooda :)

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas